Český den proti rakovině 2021

07.07.2021 09:52

Český den proti rakovině 2021

 

ážení přátelé – starostové OSH ČMS,

 

jako každý rok se na Vás obracíme s žádostí o pomoc – o předání informací o letošním jubilejním 25. ročníku veřejné sbírky a preventivní akce Ligy proti rakovině Praha, jejímž je SH ČMS už 12 let spolehlivým partnerem. 

Jak už možná víte, Český den proti rakovině 2021 proběhne kvůli koronaviru v odloženém termínu na podzim - ve středu 29. září (s mimořádným rozšířením možnosti prodeje do pátku 1.10., resp. do neděle 3.10. na pevných prodejních místech), a my pevně doufáme, že opět za vydatné podpory dobrovolných hasičů po celé ČR! 

 

Vloni se hasičským sdružením podařilo navzdory komplikované době rozdat 25.000 letáčků s informacemi o prevenci rakoviny a prodejem kytiček získat přes 710.000 Kč. DĚKUJEME!!!

Seznam SDH, která Český den proti rakovině 2020 v jednotlivých okresech podpořila, najdete v přiloženém souboru.

 

Všem organizacím, které se vloni akce zúčastnily, jsme již rozeslali přihlášky přímo na jejich adresy (za případné zdvojení se předem omlouváme).

Na Vás se nyní obracíme se žádostí o plošné předání informací o akci a naší žádosti o pomoc celé členské základně ve Vašem okrese. Udělalo by nám velkou radost, kdyby se i v letošním roce podařilo počet spolupracovníků z řad hasičů rozšířit a do akce se zapojili další Vaši členové a místní organizace.

UVÍTÁME SPOLUPRÁCI V JAKÉMKOLI ROZSAHU, zapojit se mohou i jednotlivci, význam má pro nás každá prodaná kytička a rozdaný preventivní letáček. Nebráníme se samozřejmě ani podpoře formou příspěvku na sbírkový účet bez nabízení kytiček.

V příloze si Vám dovolujeme zaslat základní informace o letošní sbírce, přihlášku a průvodní dopis a MOC PROSÍME O PŘEDÁNÍ TĚCHTO INFORMACÍ VŠEM SDH VE VAŠEM OKRESE. Budete-li potřebovat další upřesnění, jsme Vám kdykoliv k dispozici.

 

Předem děkujeme za Vaši pomoc - předání informací - a těšíme se na další dobrou spolupráci s Vaší organizací.

Za organizátory sbírky pro Ligu proti rakovině Praha
s přáním krásného léta