„Záchranáři děkujeme 2020“- národní cirkus Jo-Joo

06.03.2020 09:21

   POMÁHAT A CHRÁNIT – vystoupení národního cirkusu Jo-Joo

 

 „Záchranáři děkujeme 2020“

 

Vážení kolegové, dovolte, abychom Vás seznámili s charitativním projektem „Záchranáři děkujeme 2020“.

 

V předchozích měsících došlo k dohodě mezi koordinátorem projektu a národním cirkusem Jo-Joo, který jako poděkování všem záchranářům za jejich namáhavou práci, odehraje veškerá představení na území České republiky se zvýhodněným vstupným pro dospělé i děti záchranářů v roce 2020 za ceny 120,- Kč dospělý, 80,- Kč dítě (na představení se dětmi rozumí děti od 3 do 15-ti let věku, děti do 3 let mají vstupné zdarma). Nabídka platí pro všechny záchranáře, tedy profesionální policisty, profesionální hasiče, zaměstnance záchranných služeb, profesionální vojáky, vězeňskou službu, dále pro členy sborů dobrovolných hasičůměstské policisty a jejich rodinné příslušníky. Stejná sleva platí i pro občanské zaměstnance jednotlivých resortů. Co je potřeba k uplatnění slevy? Stačí jen na pokladně cirkusu předložit služební průkaz nebo jiný doklad k prokázání Vaší příslušnosti a na tomto základě obdržíte Vy a Vaši rodinní příslušníci zlevněnou vstupenku do galerie. Pokud například vedete kroužek dobrovolných hasičů nebo jiný typ zájmového kroužku, můžete samozřejmě přijít i s dětmi z tohoto kroužku, počet není omezen a jejich příslušnost k zájmovému sdružení není nijak kontrolována. Shora uvedená sleva se týká i občanských zaměstnanců jednotlivých rezortů. Tato sleva se nedá kombinovat s dalšími slevami.

 

Běžný ceník vstupného je pro dospělého od 250,- do 390,- Kč a pro děti od 170,- do 310,- Kč, díky nabídce cirkusu Jo-Joo tedy ušetříte nemalé peníze. Zároveň Vás může hřát pocit, že z každé zakoupené vstupenky dospělé i dětské jde na konto Nadace policistů a hasičů 20,- Kč. V roce 2019 jsme takto vybrali pro Nadaci policistů a hasičů celkem 21.140,- Kč. Vzhledem k obrovskému úspěchu celé akce se za čtyři roky trvání projektu vybralo a Nadaci policistů a hasičů předalo celkem 298.240,- Kč, děkujeme.

 

V cirkusu Jo- Joo účinkují nejen špičkoví artisté českého i zahraničního formátu, pro letošní rok je pro Vás připraven zcela nový program s názvem „SUPERHRDINOVÉ VE SVĚTĚ CIRKUSU 2020“.   Cirkus Jo-Joo patří mezi opravdové špičky ve svém oboru, v letošním roce se můžete těšit mimo jiné samozřejmě i na vystoupení principála s tygry.    

 

Nadace Policistů a hasičů je nezisková organizace, jejímž posláním je pečovat o pozůstalé děti po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu služby a dále o těžce tělesně postižené bývalé policisty a hasiče, kteří se zranili při plnění služebních úkolů. Od ledna roku  2018 nadace též pomáhá policistům a hasičům, případně jejich rodinám k překlenutí nepředpokládané životní situace, vzniklé ze zdravotních, či sociálních příčin nebo v důsledku živelné katastrofy. Týká se to případů, kdy se nadační rodina dostane do nepředvídané situace při požáru, zátopách nebo těžké nemoci dítěte apod.

 

Záštitu nad charitativním projektem „Záchranáři děkujeme 2020“, převzal ředitel Nadace policistů a hasičů PhDr. Vladimír Šutera, CSc. i principál cirkusu Jo-Joo Jaromír Joo.

 

Věříme, že se budete chtít nejen pobavit a ocenit tak práci a snahu cirkusu Jo-Joo, ale zároveň rádi přispějete poměrnou částkou v ceně vstupenky již zmíněné Nadaci policistů a hasičů, která má číslo účtu: 175787001/0300.

 

Mgr. František Kuneš

koordinátor projektu „Záchranáři děkujeme 2020“

e-mail: frantisekkunes@seznam.cz

tel: 606 379 217