Hasiči Lysá nad Labem se umístili v anketě Dobrovolní hasiči 2014

25.11.2014 08:56

Hasiči Lysá nad Labem -  Dobrovolní hasiči 2014.
      Jednotka sboru dobrovolných hasičů Lysá nad Labem byla odbornou porotou nominována do finále 4. ročníku prestižní ankety Dobrovolní hasiči 2014.
        Porota v letošním roce z téměř 200 nominovaných vybírala 25 jednotek a 25 sborů dobrovolných hasičů v pěti soutěžních oblastí. Do soutěže se v letošním roce přihlásily jednotky a sbory ze všech krajů České republiky, kromě Prahy. Nominaci dobrovolné jednotky předcházelo splnění řady přísných kritérií. Konečné pořadí bylo ovlivněno i počtem obdržených hlasů při hlasování veřejnosti.
         Jednotka sboru dobrovolných hasičů Lysá nad Labem se v kategorii „sever-střed Čech“ umístila na velmi pěkném 2. místě! Prvenství obsadila JSDHO Úvaly.  Domů si tak lyští hasiči přivezli šek v hodnotě 35.000 Kč a kapesní radiostanici.
        Vyhodnocení soutěže proběhlo v podobě společenského večera v městském divadle v Brně, dne 13.11.2014. Cílem organizátorů celé akce byla širší propagace činnosti dobrovolných hasičů a bližší seznámení veřejnosti s prací hasičů zábavnou a humornou formou.
Večer byl současně důstojným poděkováním nejen hasičům, ale i jejich partnerům za podporu a všem, kteří se na činnosti dobrovolných hasičů jakkoli podílejí.
        Večerem provázeli Petr Rychlý a Jana Musilová. Účinkovali Ilona Csáková, Ewa Farna, Lukáš Pavlásek, Jiří Zonyga či Marek Ztracený. Zazpívali také Support Lesbiens. Fireshow předvedla skupina Magnis z Třebíče. Zatancovali tanečníci Městského divadla v Brně.  www.adhr.cz/zname-viteze-ankety-dobrovolni-hasici-roku-2014/


Jiří Zima, Sbor dobrovolných hasičů Lysá nad Labem